Ampliem la web amb una botiga de venda online !!!

notícia

Ara ja pots comprar des de casa

a la nostra botiga online de mobles

diversitat de productes, taules, cadires i mobles

Ja tenim la botiga online de mobles Aquest últim any hem estat treballant per poder oferir un servei que molts de vosaltres demanàveu.

Botiga online de moblesEl nostre equip d’interioristes a plasmat la personalitat que trobeu a Ismoble i la nostra manera d’entendre l’interiorisme i el mobiliari, seleccionant els productes més destacats i diferenciats pel seu disseny i qualitat amb els que treballem, i que anirem actualitzant i ampliant.

“Productes diferenciats i de qualitat, assessorament i servei, entrega i muntatge de tots els productes per professionals”

comprar muebles onlineAra còmodament des de casa vostre podeu consultar i realitzar compres dels nostres productes a la botiga online de mobles, oferim el mateix servei que sempre ens ha caracteritzat, assessorament i atenció telefònica als clients i l’opció d’entrega i muntatge de tots els productes a casa vostre per un equip de professionals, i si vols estalviar-te el muntatge i transport t’oferim un descompte addicional, pots venir i recollir els productes a la botiga.

Si ets dels que ja no vols muntar-te els teus mobles, dels que valora la qualitat, vol mobles diferenciats, originals, i busques una seguretat al comprar online? Ismoble és la teva botiga en linea !!! i també la teva botiga física amb més de 30 anys d’experiència a Granollers (Barcelona).

Ampliem la web amb una botiga de venda online !!!
Valorar en:

Comentari

Vols llegir d'altres publicacions
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
04 maig 2018
Mobles d'exterior de disseny per la terrassa, el jardí o pati Diversos acabats, fusta, alumini, fibra i models per escollir S'acosta el bon temps! Us presentem el nou…
08 gener 2018
Moble modular per la tv de disseny i sense tirador Diversos acabats, fustes i lacats per escollir Any nou i moble nou! Us presentem el nou catàleg del…
Sofà Oruga
19 maig 2015
Van venir a veure'ns perquè necessitaven un moble per la tv i unes cadires de…