25é aniversari · Et reglem un silló i un cotxe!

Posted by Ismoble

notícia

Ismoble ha estat celebrant durant tot el 2006 el 25è aniversari. Per compartir-lo amb clients i públic en general ha organitzat la campanya “Celebrem el 25è aniversari al teu costat”, que convidava tothom a acostar-se al nou establiment del Centre Comercial Ramassar Nord i participar al sorteig d’un cotxe i una butaca.

El 12 de desembre de 2006 es va celebrar la festa central de l’aniversari. Hi van assistir l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i els regidors d’Obres i Serveis, Albert Camps, i de Promoció Econòmica, Jaume Profitós. La festa també va aplegar més de 200 persones del món del moble, clients, amics i representants de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Federació Catalana de Comerciants del Moble. En el decurs de la festa, es va celebrar el sorteig dels premis. Mònica Guàrdia Jané, de Vallromanes, va guanyar el Nissan Micra i Jorge Barba Hurtado, de Badalona, va guanyar la butaca de la firma Stressless.

L’acte també va servir per fer un homenatge als treballadors que han estat tots 25 anys a l’empresa. Isidre Pujadas, fundador de l’empresa, va bufar les espelmes del pastís acompanyat de dos seus fills, Marc i Marina, que continuen el negoci.

Ismoble 25 aniversari

Ismoble regal 25 aniversari

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Outlet mobles
25 setembre 2023
Exposicions de mobles…
3 LikesComentaris tancats a Outlet de mobles de disseny amb descomptes de preu
02 gener 2019
Butaques reclinables de disseny actual Flexlux Diversos acabats, pells, fusta, colors i models per escollir Us presentem el nou espai de butaques de reclinables Daneses Flexlux. Butaques amb…