25é aniversari · Et reglem un silló i un cotxe!

Posted by Ismoble

notícia

Ismoble ha estat celebrant durant tot el 2006 el 25è aniversari. Per compartir-lo amb clients i públic en general ha organitzat la campanya “Celebrem el 25è aniversari al teu costat”, que convidava tothom a acostar-se al nou establiment del Centre Comercial Ramassar Nord i participar al sorteig d’un cotxe i una butaca.

El 12 de desembre de 2006 es va celebrar la festa central de l’aniversari. Hi van assistir l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i els regidors d’Obres i Serveis, Albert Camps, i de Promoció Econòmica, Jaume Profitós. La festa també va aplegar més de 200 persones del món del moble, clients, amics i representants de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Federació Catalana de Comerciants del Moble. En el decurs de la festa, es va celebrar el sorteig dels premis. Mònica Guàrdia Jané, de Vallromanes, va guanyar el Nissan Micra i Jorge Barba Hurtado, de Badalona, va guanyar la butaca de la firma Stressless.

L’acte també va servir per fer un homenatge als treballadors que han estat tots 25 anys a l’empresa. Isidre Pujadas, fundador de l’empresa, va bufar les espelmes del pastís acompanyat de dos seus fills, Marc i Marina, que continuen el negoci.

Ismoble 25 aniversari

Ismoble regal 25 aniversari

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
taula i cadires de teca i alumini
29 abril 2021
[vc_column_text padding_setting="1" desktop_padding="padding-one" ipad_padding="sm-padding-one"…
02 gener 2019
Butaques reclinables de disseny actual Flexlux Diversos acabats, pells, fusta, colors i models per escollir Us presentem el nou espai i el catàleg 551, del fabricant de butaques…
04 maig 2018
Mobles d'exterior de disseny per la terrassa, el jardí o pati Diversos acabats, fusta, alumini, fibra i models per escollir S'acosta el bon temps! Us presentem el nou…