Butaques reclinables de disseny modern Flexlux a l’exposició

Posted by Ismoble
02 gener 2019 | Notícies botiga, Novetats

notícia

Butaques reclinables

de disseny actual Flexlux

Diversos acabats, pells, fusta, colors i models per escollir

Us presentem el nou espai de butaques de reclinables Daneses Flexlux.

Butaques amb sistema de relax manual o elèctric, si vols estar còmode a casa, mirant la tv, llegint o fent una bona migdiada les butaques Flexlux disposen d’un sistema de relax graduable, sigui manualment mitjançant una nansa lateral o uns botons amagats al reposabraços en els models elèctrics.

Butaques de disseny amb teixit pell de vaca o búfal.

Diferents opcions de materials, al catàleg 551 trobareu unes butaques amb carcassa de fusta laminada de noguera o roure combinades amb els acabats de pell natural de vaca i búfal de qualitat, amb un de disseny molt fresc i actual, així com una varietat de teixits i colors, opció de peus d’alumini cromats i pintats blancs o negres. Les carcasses en material plàstic de resina d’aquest fabricant són resistents i amb 8 colors per escollir, i si prefereixes podem entapissar-la amb el mateix acabat de pell o teixit.

Disposem de 3 versions del producte, butaques amb el sistema de relax amb puf, reclinable amb nansa i reclinable amb rodeta fixadora, així com la versió de butaca amb relax elèctric ocult, una variada selecció de dissenys, mides i preus.

Sillons de relax amb capçals elevables i reclinables.

Totes les butaques a diferència dels models de la firma Stressless, disposen dels capçals elevables i reclinables en 3 posicions, així com una garantia d’estructura de 10 anys i un sistema patentat dels canals d’aireació a la zona lumbar de la butaca. Una molt bona alternativa de disseny i confort a la firma Stressless.

A Ismoble t’assessorarem i oferirem les millors opcions de butaques reclinables amb materials de qualitat, confort i d’estètica contemporània. I si el que t’agrada és l’estil més càlid i mediterrani amb fusta combinada amb teixit o pell, vine a Ismoble a provar la nova butaca per casa teva.

Butaques reclinables amb reposapeus o relax elèctric, giratòries amb diverses opcions, estructures de fusta laminada i entapissats amb teixit o pell natural de vaca o búfal.

Catàleg 551Sillons de relaxVeure catàleg
4/5 - (46 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Outlet mobles
25 setembre 2023
Exposicions de mobles…
211 LikesComentaris tancats a Outlet de mobles de disseny amb descomptes de preu
Estanteria i llibreria de fusta i ferro
25 maig 2023
Una llibreria metàl·lica combinada amb ferro i fusta a la mida Per compondre conjunts sense límits pensats per menjadors, estudis i vestidors Us presentem un model d’estanteria metàl·lica o llibreria, amb laterals…