Escenografia del Videoclip 3D “Calaix de dalt”

Posted by Ismoble
10 octubre 2012 | Esdeveniments, Notícies botiga

notícia

Premiat al millor

videoclip 3D

Aquest passat mes d’Agost es va enregistrar el videoclip del tema “Calaix de dalt” del nou treball de l’Ivette Nadal “Mestres i amics”. Un videoclip rodat al Plató de 3D Granollers amb tecnologia estereoscòpica de tres dimensions, un dels primers videoclips en català realitzats amb aquesta tècnica.

Ismoble ens vam encarregar del muntatge de l’escenografia i decorats de l’habitatge. El repte era recrear des de zero una habitatge situada en un àtic de sota teulada amb terrassa en un barri del centre de Barcelona, l’espai havia de representar l’estudi i habitatge d’un pintor i poeta.

Per recrear l’espai vam utilitzar unes estructures d’alumini que es van recobrir de cartró-guix i Dm per fer les parets divisòries i murs de la terrassa, que es van pintar i enguixar per aconseguir una textura de paret d’obra i embrutar recrear el pas del temps. Les finestres que divideixen l’espai interior de la terrassa es van recuperar de la deixalleria. El terra de l’estudi és parquet sintètic reciclat i el terra de la terrassa es va elevar per donar més sensació de realitat amb palets que després es van forrar amb tarima de fusta per exterior.

L’escenografia interior es va construir tota a partir de mobles reciclats, com ara una estanteria típica blanca muntada d’una manera diferent, un moble bufet que es va pintar amb pintura de pissarra i la resta de detalls que ens van deixar la Marina (quadres, decoració, làmpades) i en Marc (butaca, decoració, cactus, persianes) de casa seva. Tota l’obra gràfica i quadres són de l’artista David Reche que ens els va cedir per l’ocasió.

La producció està realitzada per l’equip de Produccions Planetàries, i el paisatge virtual i digital de Barcelona per NeoRender.

“PREMI AL MILLOR VIDEOCLIP 3D”

3D Granollers ha guanyat el premi de millor videoclip en 3D de la primera edició del 3D Film & Music Fest de Barcelona amb “Calaix de dalt” d’Ivette Nadal. El videoclip es va gravar durant tres dies de finals de juliol al plató del Centre Audiovisual de Granollers amb rig (aparell per gravar en 3D), càmeres compactes, una grua i una steady cam. A més, es van fer servir efectes digitals i es va produir pensant en la seva difusió per televisió.

 

El videoclip 2D i 3D el podeu veure al Youtube i Vimeo, i també adjunt al DVD que inclou el disc “Mestres i amics” amb alta qualitat.

5/5 - (1 vote)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Outlet mobles
25 setembre 2023
Exposicions de mobles…
38 LikesComentaris tancats a Outlet de mobles de disseny amb descomptes de preu
02 gener 2019
Butaques reclinables de disseny actual Flexlux Diversos acabats, pells, fusta, colors i models per escollir Us presentem el nou espai de butaques de reclinables Daneses Flexlux. Butaques amb…