Estanteria i llibreria d’estil industrial amb fusta i ferro a mida

Posted by Ismoble
25 maig 2023 | Novetats

notícia

Una llibreria metàl·lica combinada amb ferro i fusta a la mida

Per compondre conjunts sense límits pensats per menjadors, estudis i vestidors

Us presentem un model d’estanteria metàl·lica o llibreria, amb laterals de ferro i prestatges de fusta, d’estil industrial.

Els laterals de ferro de color blanc o negre es combinen amb prestatges horitzontals col·locats a la mida necessària de forma simètrica o irregular. També tenim l’opció de col·locar-hi mòduls de calaixos i portes.

L’estructura de la llibreria és de tub metàl·lic quadrat d’acabats blanc o negre i disponible amb 6 alçades i dues profunditats, s’adapta a la mida necessària i es combina amb prestatges, portes i calaixos amb xapa sintètica de textura de fusta, d’estil natural i rústic (a escollir entre roure clar, roure color mig o roure fosc) també xapa sintètica de color llis (pedra, blanc, tórtora) amb un acabat més resistent, o una àmplia gamma de colors lacats tots ells combinables entre sí.

Les últimes novetats de l’ampliació del programa de llibreries i prestatgeries de ferro i futa, són l’incorporció de dos nous acabats de xapa de fusta natural de Roure nussos o Eucaliptus, ampliació de diversos complements per integrar a dins la llibreria, com portes, calaixos i separadors.

Aquesta prestatgeria singular s’adapta per dissenyar llibreries d’estudi, així com per mobles de tv, sistema de vestidors oberts, i zones de prestatgeries decoratives.

Podem construir l’estanteria segons l’ús que hi volem donar; zona de treball, armari per la roba, o per guardar-hi llibres o decoració.

És molt decoratiu a les vivendes col·locar una estanteria lleugera, per objectes de decoració personals com per a col·leccionistes de vinils, llibres, o fins i tot per tenir una zona de treball al menjador o sala d’estar amb una taula integrada pel teu ordinador.

Crea la teva estanteria i llibreria de fusta i ferro singular lleugera i decorativa, juga amb les simetries segons els teus objectes funcionals i decoratius per aconseguir una llibreria única i personal!

Si necesites que t’assessorem per fer el disseny de la teva estanteria metàl·lica contacta amb nosaltres i mirarem la solució que millor s’adapta al teu espai.

Crea la teva estantería singular lleugera i decorativa, juga amb les simetries segons els teus objectes funcionals i decoratius per aconseguir una llibreria única i personal!

Catàleg estanteries metàl·liques
Catàleg 401Prestatgeria industrialVeure catàleg
4.7/5 - (9 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Prepara espai exterior per l'estiu
04 juny 2021
Hi ha moltes opcions per decorar el…
255 LikesComentaris tancats a L’estiu ja és aquí: Prepara el teu espai exterior
Llit amb niu i calaixos
22 novembre 2020
Necessites moblar l'habitació juvenil dels teus fills? Diversos llits, mides i models per escollir Si una cosa ens agrada a Ismoble, són les habitacions juvenils, tenim una àmplia diversitat de fabricants i models…
316 LikesComentaris tancats a Les habitacions infantils i juvenils de Ismoble