Estanteria i llibreria lleugera d’estil industrial amb fusta i ferro

Posted by Ismoble
25 maig 2020 | Novetats

notícia

Una llibreria metàl·lica combinada amb ferro i fusta a la mida

Per compondre conjunts sense límits pensats per menjadors, estudis i vestidors

Us presentem un model d’estanteria metàl·lica, amb laterals de ferro lleugera, retro i d’estil industrial.

Els laterals de ferro de color blanc o negre es combinen amb prestatges horitzontals col·locats a la mida necessària de forma simètrica o irregular. També tenim l’opció de col·locar-hi mòduls de calaixos i portes.

L’estructura de l’estanteria és de tub metàl·lic quadrat d’acabats blanc o negre i disponible amb 3 alçades i dues profunditats, s’adapta a la mida necessària i es combina amb prestatges, portes i calaixos amb xapa sintètica de textura de fusta, d’estil natural i rústic (a escollir entre roure clar, roure color mig o roure fosc) també xapa sintètica de color llis (pedra, blanc ,tórtora) amb un acabat més resistent, o una àmplia gamma de colors lacats tots ells combinables entre sí.

Aquesta prestatgeria singular es pot convertir a part de llibreria, per a fer un moble de menjador, vestidors, i zones d’estudi, així poder construir la peça segons l’ús que hi volem donar; zona de treball, armari per la roba, o per guardar libres o decoració.

És molt decoratiu a les vivendes col·locar una estanteria lleugera, per objectes de decoració personals com per a col·leccionistes de vinils, llibres, o fins i tot per tenir una zona de treball al menjador o sala d’estar amb una taula integrada per el teu ordinador.

Crea la teva estantería singular lleugera i decorativa, juga amb les simetries segons els teus objectes funcionals i decoratius per aconseguir una llibreria única i personal!

Crea la teva estantería singular lleugera i decorativa, juga amb les simetries segons els teus objectes funcionals i decoratius per aconseguir una llibreria única i personal!

Catàleg estanteries metàl·liques
Catàleg 401Prestatgeria industrialVeure catàleg
4.6/5 - (8 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
taula i cadires de teca i alumini
29 abril 2021
[vc_column_text padding_setting="1" desktop_padding="padding-one" ipad_padding="sm-padding-one"…
Llit amb niu i calaixos
22 novembre 2020
Necessites moblar l'habitació juvenil dels teus fills? Diversos llits, mides i models per escollir Si una cosa ens agrada a Ismoble, són les habitacions juvenils, tenim una àmplia diversitat de fabricants i models…