5 Idees per crear l’habitació juvenil ideal

Posted by Ismoble

notícia

TIPS PER LES VOSTRES HABITACIONS JUVENILS

Idees per les habitacions juvenils que t’encantaran

Ha arribat l’hora de convertir l’habitació del teu fill/a en un paradís per adolescents. Quan el teu fill/a arribi a l’adolescència ja no voldrà aquella habitació infantil de quan eren petit/a i preferirà una habitació que expressi la seva personalitat, on pugui passar-se moltes hores i convidar als seus amics i amigues.

1. Tendència: Llits individuals més grans.

Ha arribat l’hora de canviar aquell llit petit en un llit més gran. Siguem sincers, els adolescents passaran moltes més hores al seu llit.

Així doncs, podem començar a buscar un llit més gran i semblant al d’un adult. Els llits dobles petits són tendència per als i les adolescents. Els matalassos d’1,35m són una bona aposta per començar.

També pots optar per llits niu i tenir de 2 a 3 llits sense ocupar més espai i fins i tot posar-hi calaixos. Hi ha diverses opcions per als llits niu, només cal trobar la que més encaixi al teu espai.

2. Afegeix més emmagatzematge.

És sorprenent la quantitat de coses que poden tenir els i les adolescents. Tenir suficient espai d’emmagatzematge és una necessitat. Afegeix prestatges, llibreries, mòduls i un bon armari si vols que l’habitació del teu fill/a mantingui l’ordre, o almenys intentar-ho: mai és massa espai.

3. Espai multifuncional d’escriptori

L’habitació d’un/a adolescent compleix diverses funcions més, a part de dormir. Estudiar i oferir un espai per als amics i les amigues. Cal doncs, assegurar-se d’incorporar un espai d’estudi adequat. Et recomanem crear un espai multifuncional on pugui expressar-se i que pugui servir per estudiar, per ser un tocador o per un espai de reunió. No oblidis incorporar una cadira còmoda o uns pufs amb un bon encoixinat per quan estiguin reunits.

4. Deixar que els adolescents s’expressin

Et recomanem pintar i no posar paper pintat a totes les parets. Els i les adolescents els hi agradarà poder posar el seu propi segell. De ben segur que agrairan poder afegir les seves pròpies fotografies, cartells, quadres i accessoris per personalitzar el seu espai.

Si necessiten roba de llit, coixins o cortines noves, serà una bona idea triar-ho de forma conjunta i que l’habitació s’adapti a la idea que ells/es tenen de la seva habitació ideal. Aquí pots trobar idees per decorar les parets.

5. Distribució de l’espai.

En les habitacions juvenils serà molt important realitzar una bona distribució dels mobles per tal de donar sensació d’espai i harmonia. I sobretot per poder encabir tots els imprescindibles per al teu fill/a.

Des d’Ismoble t’ajudem a dissenyar la millor habitació juvenil adaptada a les teves mides, buscarem la funcionalitat i l’estètica que perduri i s’adapti a les seves necessitats actuals i futures, perquè els nens i nenes de la casa creixen i l’habitació s’adapta amb ells des de petits fins a l’adolescència.

 

Si vols mantenir-te al dia i veure totes les novetats, segueix-nos a Instagram!

Si t’agraden les nostres idees i estàs pensant a canviar l’habitació del teu fill/a, vine a veure’ns o truca’ns. T’esperem!

Vols veure més productes?

Catàleg 232 Juvenil
Catàleg 232Llits juvenilsobrir
Catàleg estanteries metàl·liques
Catàleg 401Emmagatzematgeobrir
Catàleg 584 juvenilHabitacions juvenilsobrir
Catàleg 584 armarisArmarisobrir
Catàleg 570 juvenilHabitacions juvenilsobrir
Catàleg 508Moble juvenil amb xapa sintètica i laca. obrir
Catàleg 537 juvenilHabitacions juvenilsobrir
5/5 - (2 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Sofà Oruga
19 maig 2015
Van venir a veure'ns perquè necessitaven un moble per la tv i unes cadires de…
taula potes fusta gruixudes
30 març 2015
És pensar en mobles de fusta massissa i recordar la imatge d'aquells mobles rústics dels nostres avis i no tan avis,…
Ismoble botiga online
18 febrer 2015
Ja tenim la botiga online de mobles ... Aquest últim any hem estat treballant per…