Moble de menjador modular amb fusta, ceràmica o laca de colors

Posted by Ismoble
08 gener 2018 | Notícies botiga, Novetats

notícia

Moble modular per la tv

de disseny i sense tirador

Diversos acabats, fustes i lacats per escollir

Any nou i moble nou! Us presentem el nou catàleg del moble per la sala d’estar i menjador, amb moltes opcions de portes, calaixos i estanteries decoratives.

Aquest moble de menjador i sala d’estar s’adapta al concepte actual per la TV de la majoria d’espais i habitatges, un conjunt de mòduls amb portes i calaixos, estanteries i prestatges de disseny més fresc i minimalista, el seu concepte es mostra en un catàleg diferenciat per composicions més lleugeres, a les primeres pàgines i per composicions més carregades o compactes a les següents.

La filosofia dels mobles és crear un espai que representi la personalitat de la persona o persones i els seus gustos, el catàleg 532 disposa d’una varietat de mides i opcions de producte que ens ajuden a oferir-te la millor distribució per la sala d’estar i menjador, així com una varietat de colors d’acabat, sobres de vidre o ceràmica i fustes de roure i noguera que ens permeten personalitzar fins a l’últim detall, i encara més, una àmplia diversitat d’estanteries i prestatgeries de disseny com podeu veure al catàleg.

El moble està compost per diferents mòduls de portes (abatibles i batents), calaixos i forats que s’uneixen entre ells, remarcant-los amb la tapa superior i els laterals, disponibles amb gruixos de 1 o 4 cm. que podem contrastar de material o colors del frontal del moble.

Un dels trets mes característic el trobem amb el tirador integrat del moble, un espai horitzontal serveix per posar els dits i tibar, aquest espai està compost per una tapeta posterior que també la podem personalitzar de color o fusta d’acabat, fent que s’integri amb el moble o destacant-la del frontal.

Al catàleg 532 veuràs representat les diferents opcions de bases del moble, com les potes d’estructura metàl·lica lacades de 14 cm. d’alçada, els sòcols reculats de 5.5 o 8 cm. els peus reguladors i l’opció del moble suspès a la paret.

Si els mobles minimalistes, sense tiradors i atemporals són el que busques, vine i t’ajudarem a escollir la millor mida, un producte de qualitat, disseny i un preu que sorprendrà.

Mobles per tv, sala d’estar i menjador de disseny, vine a Ismoble, en podràs veure una variada representació, i t’assessorarem amb les mides i opcions que millor s’adaptin a la teva llar.

Cataleg 532
Catàleg 532moble tvVeure catàleg
Catàleg 532complementsVeure catàleg
4.8/5 - (15 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Outlet mobles
25 setembre 2023
Exposicions de mobles…
17 LikesComentaris tancats a Outlet de mobles de disseny amb descomptes de preu