Nous mobles per habitacions infantils i juvenils de disseny

28 maig 2019 | Novetats

notícia

Habitacions infatils i juvenils

de disseny amb personalitat

Diversos llits, taules i acabats per escollir

Avui estem impacients per presentar-vos els nous catàlegs de mobles juvenils i infantils amb les últimes novetats, llits, lliteres, taules, armaris i colors.

Les habitacions infantils i juvenils Nidi és un concepte de moble juvenil diferent de la majoria de mobiliari que podem trobar al mercat, un conjunt de llits, taules, estanteries i armaris de disseny més fresc i personal, el seu concepte es divideix en dos catàlegs diferenciats per edats, Kids per nens i nenes fins als 12 anys i Teens per tota la resta.

La filosofia de les habitacions infantils i juvenils del nidi és crear un espai que representi la personalitat del nen o nena i els seus gustos, els catàlegs Nidi disposen d’una varietat de mides i opcions de producte que ens ajuden a oferir-te la millor distribució per l’habitació dels teus fills, així com una varietat de colors d’acabat, fustes i tiradors que ens permeten personalitzar fins a l’últim detall, i encara més, tots els complements com papers de paret, teixits, catifes, cadires, pufs, vinils i miralls que podeu veure als catàlegs també podem proporcionar-los.

El catàleg Kids representa habitacions infantils, on trobarem composicions romàntiques amb llits flotants amb peus de fusta i capçals o llits amb dosser metàl·lic i cortinetes, acompanyats d’escriptoris amb tocador i mirall, pensat per habitacions més amplies.

Per habitacions on necessitem aprofitar l’espai el màxim trobem solucions amb lliteres plegables i lliteres tren adaptades amb armaris, taules i estanteries a la mida.

El catàleg Teens representa habitacions juvenils, on trobarem composicions més personals amb llits, taules i armaris de disseny més adult. Habitacions amb armaris i zones d’estudi amplies de colors menys vius.

Si les habitacions Nidi són el que busques, vine i t’ajudarem a fer-ho realitat, un producte de qualitat, disseny i un preu que sorprendrà.

Mobles per habitacions infantils i juvenils de disseny, vine a Ismoble, en podràs veure una variada representació, i t’assessorarem amb les mides i opcions que millor s’adaptin a la teva llar.

Cataleg 570 infantil
Catàleg 570moble InfantilVeure catàleg
Cataleg juvenil
Catàleg 570moble JuvenilVeure catàleg

Comentari

Vols llegir d'altres publicacions
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Estanteria laterals metàl·lics industrial amb fusta
04 octubre 2019
Una llibreria metàl·lica combinada amb ferro i fusta a la mida Per compondre conjunts sense límits pensats per menjadors, estudis i vestidors Us presentem un model d’estanteria metàl·lica, amb laterals de ferro…
02 gener 2019
Butaques reclinables de disseny actual Flexlux Diversos acabats, pells, fusta, colors i models per escollir Us presentem el nou espai i el catàleg 551, del fabricant de butaques…
04 maig 2018
Mobles d'exterior de disseny per la terrassa, el jardí o pati Diversos acabats, fusta, alumini, fibra i models per escollir S'acosta el bon temps! Us presentem el nou…