Nou espai de la firma LAGO

Posted by Ismoble
23 desembre 2009 | Notícies botiga, Novetats

notícia

Ismoble ha estat celebrant durant tot el 2006 el 25è aniversari. Per compartir-lo amb clients i públic en general ha organitzat la campanya “Celebrem el 25è aniversari al teu costat”, que convidava tothom a acostar-se al nou establiment del Centre Comercial Ramassar Nord i participar al sorteig d’un cotxe i una butaca.

El 12 de desembre de 2006 es va celebrar la festa central de l’aniversari. Hi van assistir l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i els regidors d’Obres i Serveis, Albert Camps, i de Promoció Econòmica, Jaume Profitós. La festa també va aplegar més de 200 persones del món del moble, clients, amics i representants de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Federació Catalana de Comerciants del Moble. En el decurs de la festa, es va celebrar el sorteig dels premis. Mònica Guàrdia Jané, de Vallromanes, va guanyar el Nissan Micra i Jorge Barba Hurtado, de Badalona, va guanyar la butaca de la firma Stressless.

L’acte també va servir per fer un homenatge als treballadors que han estat tots 25 anys a l’empresa. Isidre Pujadas, fundador de l’empresa, va bufar les espelmes del pastís acompanyat de dos seus fills, Marc i Marina, que continuen el negoci.

foto1 (1) foto5 foto6 foto1' foto8 foto2 (1) foto7 foto3 (1) foto10 foto003

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Llit amb niu i calaixos
22 novembre 2020
Necessites moblar l'habitació juvenil dels teus fills? Diversos llits, mides i models per escollir Si una cosa ens agrada a Ismoble, són les habitacions juvenils, tenim una àmplia diversitat de fabricants i models…