Promoció del 20% als sofàs de disseny Atemporal

Posted by Ismoble
24 abril 2020 | Promocions

notícia

Descompte del 20% a tots els sofàs

de disseny atemporal

Diversos models, mides i teixits per escollir

Els sofàs de disseny Atemporal amb un 20% de promoció! Totes les col·leccions Linen y teixits amb descompte. Un dels nostres fabricants de sofàs amb una amplia col·lecció de models, d’estil Contemporani, Linen i Atemporal ara amb descomptes! Pots aporfitar-te d’un preu immillorable per canviar els sofàs de casa teva durant les dates de la promoció.

El sofà s’ha d’escollir amb molta cura, ja que és la peça del menjador més important per la seva comoditat i volum, el podem fer amb moltes mides i diversos materials. Els sofàs de disseny Atemporal amb un 20% de promoció tenen una gran varietat de models, estètiques i comoditats que s’adapten a cada casa.

Els sofàs es poden entapissar amb una àmplia col·lecció de + 500 teixits, des de materials sintètics amb una alta resistència i tractament antitaques, fins a teixits naturals de lli o cotó, i pells naturals, tots ells amb una variada tonalitat de colors.

Tots els models i dissenys de sofàs d’Atemporal disposen d’una àmplia modulació i mides d’amplada, podem realitzar sofàs fixes, amb relax, chaise longue, recons xl, i ara amb la promoció del 20% de descompte es un bon moment per canviar el teu sofà.

Disposen de models amb potes altes o baixes, amb seients farcits amb ploma sintètica d’alta recuperació, espumes HR de varies dureses o espuma viscoelàstica especial per a sofàs.

Els interiors de tots els sofàs són de fusta massissa i tenen una garantia de 10 anys, les espumacions depenent de cada model poden tenir una garantia de 5 a 10 anys.

Si busques un sofà còmode, amb qualitat d’acabats i personalitzable, vine a Ismoble, en podràs veure una variada representació, i t’assessorarem de les mides i teixits que millor s’adaptin a la teva llar.

Finalització de la promoció

04/30/2024
4.2/5 - (34 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Sofà Linus soft
08 gener 2024
Els sofàs d'Atemporal Linen…
281 LikesComentaris tancats a Sofàs de la col·lecció Linen Atemporal en promoció
Mesa madera maciza
01 juny 2023
Descomptes del 10% a totes les taules de fusta massissa de roure Diversos models, potes i mides per escollir Taules de fusta massissa amb ferro, l'última tendència. Als últims…
448 LikesComentaris tancats a Noves taules de fusta massissa de roure envellit ara de promoció!
Sofà Linus Soft Express
17 maig 2023
Ara entrega ràpida del sofà Linus…