Promoció als sofàs de disseny Atemporal

Posted by Ismoble
24 abril 2020 | Promocions

notícia

Descompte del 20% a tots els sofàs

de disseny atemporal

Diversos models, mides i teixits per escollir

Un dels nostres fabricants de sofàs amb una amplia col·lecció de models, d’estil contemporani i atemporal està de promoció! Pots aporfitar-te d’un preu immillorable per canviar els sofàs de casa teva durant aquest mes de promoció.

El sofà s’ha d’escollir amb molta cura, ja que és la peça del menjador més important per la seva comoditat i volum, el podem fer amb moltes mides i diversos materials.

Els sofàs es poden entapissar amb una àmplia col·lecció de + 500 teixits, des de materials sintètics amb una alta resistència i tractament antitaques, fins a teixits naturals de lli o cotó, i pells naturals, tots ells amb una variada tonalitat de colors.

Tots els models de sofàs disposen d’una àmplia modulació i mides d’amplada, podem realitzar sofàs fixes, amb relax, chaise longue, recons xl.

Disposen de models amb potes altes o baixes, amb seients farcits amb ploma sintètica d’alta recuperació, espumes HR de varies dureses o espuma viscoelàstica especial per a sofàs.

Els interiors de tots els sofàs són de fusta massissa i tenen una garantia de 10 anys, les espumacions depenent de cada model poden tenir una garantia de 5 a 10 anys.

Si busques un sofà còmode, amb qualitat d’acabats i personalitzable, vine a Ismoble, en podràs veure una variada representació, i t’assessorarem de les mides i teixits que millor s’adaptin a la teva llar.

Finalització de la promoció

09/24/2022
4.2/5 - (34 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Sofà Linus Soft Express
17 maig 2023
Ara entrega ràpida del sofà Linus…
Mesa madera maciza
01 març 2023
Descomptes del 10% a totes les taules de fusta massissa de roure Diversos models, potes i mides per escollir Als últims anys la tendència als menjadors moderns són les…