Dissenya el teu sofà modular Oruga®

Posted by Ismoble
02 gener 2017 | Novetats

notícia

El nou concepte de sofà

personalitzable Oruga

Diversos models, mides i teixits per escollir

Necessites un sofà?

El concepte de sofà modular i personalitzable Oruga concept, és la nova generació dels sofàs. Aquests sofàs estan formats per un bloc despumació especial, interiorment no tenen cap estructura metàl·lica ni de fusta, simplement el mateix bloc d’espuma fa la funció i la forma, aconseguint un sofà amb un pes molt inferior.

És un sofà que es pot fer amb infinitat de mides, i destaca per la seva funda amb recosits i botons que li donen un estil propi i personal, es pot entapissar amb més de 300 teixits i colors.

Tots els models de sofàs disposen d’una àmplia modulació i mides d’amplada, podem realitzar sofàs fixes, amb relax, chaise longue, recons xl.

Un sofà que no has de posar bé els coixins, ideal sí tens fills salvatges que salten als braços, i si et preocupa la nateja, si canvies la distribució del menjador sovint, si fas vida al sofà, i amb una comoditat espectacular.

Aquí us deixem un vídeo amb alguns dels models que s’han fabricat amb colors, mides i estampats diferents.

3.3/5 - (122 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Estanteria i llibreria de fusta i ferro
25 maig 2023
Una llibreria metàl·lica combinada amb ferro i fusta a la mida Per compondre conjunts sense límits pensats per menjadors, estudis i vestidors Us presentem un model d’estanteria metàl·lica o llibreria, amb laterals…