Dissenya el teu sofà modular Oruga®

Posted by Ismoble
02 gener 2017 | Novetats

notícia

El nou concepte de sofà

personalitzable Oruga

Diversos models, mides i teixits per escollir

Necessites un sofà?

El concepte de sofà modular i personalitzable Oruga concept, és la nova generació dels sofàs. Aquests sofàs estan formats per un bloc despumació especial, interiorment no tenen cap estructura metàl·lica ni de fusta, simplement el mateix bloc d’espuma fa la funció i la forma, aconseguint un sofà amb un pes molt inferior.

És un sofà que es pot fer amb infinitat de mides, i destaca per la seva funda amb recosits i botons que li donen un estil propi i personal, es pot entapissar amb més de 300 teixits i colors.

Tots els models de sofàs disposen d’una àmplia modulació i mides d’amplada, podem realitzar sofàs fixes, amb relax, chaise longue, recons xl.

Un sofà que no has de posar bé els coixins, ideal sí tens fills salvatges que salten als braços, i si et preocupa la nateja, si canvies la distribució del menjador sovint, si fas vida al sofà, i amb una comoditat espectacular.

Aquí us deixem un vídeo amb alguns dels models que s’han fabricat amb colors, mides i estampats diferents.

3.3/5 - (121 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
taula i cadires de teca i alumini
29 abril 2021
[vc_column_text padding_setting="1" desktop_padding="padding-one" ipad_padding="sm-padding-one"…
Llit amb niu i calaixos
22 novembre 2020
Necessites moblar l'habitació juvenil dels teus fills? Diversos llits, mides i models per escollir Si una cosa ens agrada a Ismoble, són les habitacions juvenils, tenim una àmplia diversitat de fabricants i models…