Sofàs de la col·lecció Linen d’Atemporal en promoció

Posted by Ismoble
10 gener 2022 | Promocions

notícia

Descompte especial del 20%
en totes les col·leccions de sofàs Atemporal

Aprofita la promoció dels sofàs d’Atemporal i tria model, mides i teixits

Els sofàs d’Atemporal estan en promoció. Has llegit bé! Un dels nostres fabricants de sofàs amb una àmplia col·lecció de models d’estil contemporani i atemporal, està de promoció. Gaudeix d’un 20% de descompte en totes les col·leccions. Consulta’ns les dates.

Les opcions a l’hora d’escollir un sofà són infinites i per això anem ajudar-te. El sofà és un moble molt important en els nostres menjadors i que estarà amb nosaltres uns quants anys. Per això, és important escollir-ne un que s’adapti a les nostres necessitats i, sobretot, que sigui còmode.

Col·lecció Linen amb etiqueta VEF Vegan & Ecologic Furniture®

En segon lloc, cal pensar en les diferents qualitats i tipus de materials dels sofàs. A nosaltres ens encanta la col·lecció Linen d’Atemporal per ser els primers sofàs ecològics 100% fabricats amb materials ecològics i biodegradables, sense elements tòxics ni dissolvents. L’estructura és de fusta massissa procedent de boscos sostenibles. No s’utilitza ni aglomerat ni derivats i té garantia de per vida.

Sofàs Linus soft, Blues o Montana

Aquests models formen part de l’etiqueta VEF – Vegan Ecololgic Furniture amb uns farcits innovadors antial·lèrgics i reciclables que aporten una comoditat sorprenent.

Teixits de fibra natural amb cotó i lli

Tots els models es fabriquen a mida i es poden entapissar en més de 500 de teixits. Des d’Ismoble et recomanem el teixit LINCO EasyClean® per ser un teixit de fibra natural amb tractament anti-taques i anti-bacteris. Pots rentar amb tranquil·litat el teixit, per què LINCO EasyClean® no encongeix. El tens disponible en 40 colors. Segur que trobes el teu color preferit!

Aprofita ara que els sofàs d’Atemporal estan en promoció i no esperis més per gaudir del teu nou sofà!

Descobreix els sofàs Atemporal, la seva comoditat i els acabats naturals i ecològics et sorprendran. A Ismoble t’assessorarem de les mides, teixits i colors que millor s’adapten a la teva llar.

Finalització de la promoció

01/30/2022
4.5/5 - (4 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Mesa madera maciza
01 desembre 2020
Descomptes del 10% a totes les taules de fusta massissa de roure Diversos models, potes i mides per escollir Als últims anys la tendència als menjadors moderns són les…
Sofà Albert
24 abril 2020
Un dels nostres fabricants de sofàs…