Sofàs de la col·lecció Linen Atemporal en promoció

Posted by Ismoble
08 gener 2024 | Promocions

notícia

Descompte especial del 20%
en totes les col·leccions de sofàs Atemporal

Aprofita la promoció dels sofàs d’Atemporal i tria model, mides i teixits

Els sofàs d’Atemporal Linen estan en promoció. Has llegit bé! Un dels nostres fabricants de sofàs amb una àmplia col·lecció de models d’estil contemporani i atemporal, està de promoció. Gaudeix d’un 20% de descompte en totes les col·leccions. Consulta’ns les dates.

Les opcions a l’hora d’escollir un sofà són infinites i per això anem ajudar-te amb la promoció dels sofàs Linen Atemporal. El sofà és un moble molt important en els nostres menjadors i que estarà amb nosaltres uns quants anys. Per això, és important escollir-ne un que s’adapti a les nostres necessitats i, sobretot, que sigui còmode. I estem segurs que la firma de sofàs de disseny Atemporal fets a Barcelona t’agradaran.

Col·lecció Linen amb etiqueta VEF Vegan & Ecologic Furniture®

En segon lloc, cal pensar en les diferents qualitats i tipus de materials dels sofàs. A nosaltres ens encanta la promoció de col·lecció Linen d’Atemporal per ser els primers sofàs ecològics 100% fabricats amb materials ecològics i biodegradables, sense elements tòxics ni dissolvents. L’estructura és de fusta massissa procedent de boscos sostenibles. No s’utilitza ni aglomerat ni derivats i té garantia de per vida.

Atemporal és sinònim de sofàs de qualitat i fets a Barcelona

La col·lecció de sofàs Linen d’Atemporal que disposa d’una promoció del 20% sobre tots els seus models, mides i teixits. Sofàs que es fabriquen a la província de Barcelona per una empresa de més de 50 anys d’experiència i molt reconeguda per la seva trajectòria, disseny i qualitat. Ismoble com a distribuïdor de la firma Atemporal distribuïm per tota Catalunya i Andorra tots els seus models, majoritàriament per les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Disposem d’un equip de muntadors propis que t’instal·laran el sofà amb la màxima professionalitat. També disposem d’agències de transports per poder-te fer arribar el sofà a qualsevol població d’Europa.

Sofàs de la col·lecció Linen, Blues, Linus Soft o Linus 4you

Aquests models formen part de la col·lecció de sofàs Linen d’Atemporal i estan disponibles amb la promoció el 20% de descompte. El sofà Linus soft i Blues son dels sofàs amb la comoditat més valorada, així com el seu disseny despreocupat d’estètica Mediterrània i natural amb l’etiqueta VEFVegan Ecololgic Furniture amb uns farcits innovadors antial·lèrgics i reciclables que aporten una comoditat sorprenent.

Teixits de fibra natural amb cotó i lli a la mida

Tots els models es fabriquen a mida i es poden entapissar en més de 500 de teixits. Des d’Ismoble et recomanem el teixit LINCO EasyClean® per ser un teixit de fibra natural amb tractament anti-taques i anti-bacteris. Pots rentar amb tranquil·litat el teixit, per què LINCO EasyClean® no encongeix. El tens disponible en 40 colors. Segur que trobes el teu color preferit!

Ismoble som distribuïdors oficials i exclusius dels sofàs Atemporal

Portem més de 40 anys de trajectòria com a distribuïdora de mobiliari de disseny a Granollers. Som distribuïdors d’Atemporal des dels seus començaments, valorant molt la innovació constant i evolució dels seus sofàs. Degut aquest motiu ens uneix una relació més que professional amb Atemporal. Amb una botiga oberta al públic i als professionals de l’interiorisme a la ciutat de Granollers on podreu trobar diversos models de sofàs de les col·leccions Linus, Contemporani i Oruga de Atemporal!

Aprofita ara que els sofàs d’Atemporal estan en promoció i no esperis més per gaudir del teu nou sofà amb el 20% de descompte!

Descobreix els sofàs Atemporal, la seva comoditat i els acabats naturals i ecològics et sorprendran. A Ismoble t’assessorarem de les mides, teixits i colors que millor s’adapten a la teva llar.

Finalització de la promoció

06/03/2024
4.2/5 - (8 votes)
Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme
Mesa madera maciza
01 juny 2023
Descomptes del 10% a totes les taules de fusta massissa de roure Diversos models, potes i mides per escollir Taules de fusta massissa amb ferro, l'última tendència. Als últims…
414 LikesComentaris tancats a Noves taules de fusta massissa de roure envellit ara de promoció!
Sofà Linus Soft Express
17 maig 2023
Ara entrega ràpida del sofà Linus…
Sofà Albert
24 abril 2020
Els sofàs de disseny Atemporal amb…