Noves taules de fusta massissa de roure envellit ara de promoció!

Posted by Ismoble
01 març 2023 | Promocions

notícia

Descomptes del 10% a totes les taules

de fusta massissa de roure

Diversos models, potes i mides per escollir

Als últims anys la tendència als menjadors moderns són les taules de fusta massissa, a Ismoble ja fa uns anys que les treballem i anem ampliant la col·lecció amb nous models amb potes de ferro i els sobres de fusta massissa a la mida i ara t’oferim una promoció a les taules de fusta massissa.

Quan vàrem començar a introduir a la botiga de mobles, la primera taula d’aquest tipus d’estil rústic o industrial, no imaginàvem l’acceptació d’aquests models de taules massisses combinades amb mobles moderns; aquests últims anys hem ampliat la col·lecció de models i mides disponibles.

El roure massís del sobre de la taula el podem tenyir de diversos colors, i podem fer-l’ho a la mida, tenim una mida màxima d’amplada de 140 cm. i fins a 400 cm. de llargada, també oferim noves potes de ferro massís d’un estil més Industrial.

A Ismoble ja fa uns dies que tenim en exposició taules i complements d’aquest estil, i ara t’oferim una promoció del 10% de descompte amb les taules massisses, complements i mobles massissos de fusta!

.
Aprofita la promoció i canvia la teva vella taula, per una taula massissa amb roure natural i potes de ferro envellit, conjunta-ho amb unes cadires entapissades; i aporta al teu menjador aquella sensació de calidesa que et fa retornar als orígens més naturals i primitius.“La noblesa de la fusta massissa no té res a veure amb una xapa de fusta”, envellida i natural una taula amb caràcter, i que segurament la deixaràs d’herència als teus fills.

Vols veure més opcions? fes una ullada als catàlegs desl mobles de fusta massissa. I si necessites informació pots contactar amb nosaltres, estem aquí per respondre tots els teus dubtes.


Catàleg 580
Catàleg 580Taules de fusta massissaVeure catàleg
Catàleg 580 mobles
Catàleg 580Mobles de fusta massissaVeure catàleg

Finalització de la promoció

10/30/2023
4.4/5 - (85 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme