Noves taules de fusta massissa de roure envellit ara de promoció!

Posted by Ismoble
01 juny 2022 | Promocions

notícia

Descomptes del 10% a totes les taules

de fusta massissa de roure

Diversos models, potes i mides per escollir

Als últims anys la tendència als menjadors moderns són les taules de fusta massissa, a Ismoble ja fa un parell d’anys que les treballem i anem ampliant la col·lecció amb nous models amb potes de ferro i els sobres de fusta massissa a la mida i ara oferim una promoció a les taules de fusta massissa.

Quan vàrem començar a introduir a la botiga de mobles, la primera taula d’aquest tipus d’estil rústic o industrial, no imaginàvem l’acceptació d’aquests models de taules massisses combinades amb mobles moderns; aquests últims anys hem ampliat la col·lecció de models i mides disponibles.

El roure massís del sobre de la taula el podem tenyir de diversos colors, i podem fer-l’ho a la mida, tenim una mida màxima d’amplada de 120 cm. i fins a 400 cm. de llargada, també oferim noves potes de ferro massís d’un estil més Industrial.

Mesa madera maciza

Taula 05 de roure massís i potes metàl·liques

A Ismoble ja fa uns dies que tenim en exposició taules i complements d’aquest estil, i ara t’oferim una promoció del 10% de descompte amb les taules massisses, complements i mobles massissos de fusta!

taula potes fusta gruixudes

Taula 11 de fusta massissa fixa i extensible

 

Aprofita la promoció i canvia la teva vella taula, per una taula massissa amb roure natural i potes de ferro envellit, conjunta-ho amb unes cadires entapissades; i aporta al teu menjador aquella sensació de calidesa que et fa retornar als orígens més naturals i primitius.

“La noblesa de la fusta massissa no té res a veure amb una xapa de fusta”, envellida i natural una taula amb caràcter, i que segurament la deixaràs d’herència als teus fills.


Catàleg 580
Catàleg 580Taules de fusta massissaVeure catàleg
Catàleg 580 mobles
Catàleg 580Mobles de fusta massissaVeure catàleg

Finalització de la promoció

01/30/2022
4.4/5 - (84 votes)

Comentari

Vols llegir altres publicacions?
Notícies destacades
Les últimes notícies de mobles de disseny i d'interiorisme